Our Blog

(Tips) Verhuisdozen

Nummeren: Geef elke kamer in de nieuwe woning een cijfer. Bij het inpakken zet het cijfer op de verhuisdoos van kamer waarin de spullen zitten.

Vulmateriaal: Wees creatief met vulmateriaal er is meer schokdempend dan je denkt. Zo is oud papier prima voor het opvullen, maak hier natuurlijk wel proppen van.

Kwaliteit verhuisdozen: Gebruik geen versleten verhuisdozen, een verhuisdoos die niet lekker vastpakt of kapot scheurt levert veel frustraties op.
Voorkom beweegbare onderdelen: Wat schade kan veroorzaken zijn losse spullen of kastjes die kunnen gaan schuiven. Controleer daarom altijd de lades en kasten.

Servies: Combineer breekbare spullen zoals servies met bijvoorbeeld kleren en/of handdoeken.

De garderobe: Er zijn speciale garderobedozen om de kleding handig te vervoeren, zo kunnen ze gewoon aan de hanger blijven zonder te kreuken.

Lampenkappen: verwijder lampenkappen, deze zijn kwetsbaar. Verpak ze apart in een doos en monteer ze op locatie weer.

Brandbare spullen: Deze apart houden en niet geheel afsluiten in een doos. Duidelijk kenmerken en deze niet overal tussen zetten. Denk aan chemische schoonmaakmiddelen en spuitbussen.

Apparatuur: Hergebruik zoveel mogelijk de orginele verpakking. Fabrikanten hebben deze al ontworpen en voorzien van schokdempers. Hier kunnen ze dus veilig in vervoerd worden.

Pak alles netjes in: Hoe netter alles wordt ingepakt, des te makkelijker kan alles op zijn plek gezet worden in het nieuwe huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Top

Enter your keyword