Our Blog

Bedrijfsverhuizing

Voor bedrijven is verhuizen een logistiek ingewikkelde zaak. De bedrijfsverhuizing moet het liefst binnen een dag plaatsvinden, zodat er zo weinig mogelijk werktijd verloren gaat. De verhuizers ondersteunen u graag bij het opstellen van een verhuisplan en de uitvoering daarvan. Samen met u kijkt het bedrijf naar de zaken die allemaal afgehandeld moeten worden en van welke verhuisdiensten u gebruikt wilt maken.

Daarnaast is het bij moves logistics een optie om op zaterdag te verhuizen. U kan dankzij de verhuishulp op maandag alweer lang en breed aan het werk zijn, zodat u geen enkele dag mist! Wij adviseren bedrijven altijd wel om de meerprijs voor een dergelijke weekendverhuizing af te zetten tegen de gewonnen inkomsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Top

Enter your keyword