Our Blog

Particuliere verhuizingen

Verhuizen van particulieren kost heel wat inspanningen en omvat in de meeste gevallen meer dan alleen het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Om de hectische periode enigszins te vergemakkelijken helpen de verhuizers van moves logisticst particulieren graag met het hele proces. Indien gewenst komen verhuizers voor de verhuisdag bij u langs om de inboedel te inventariseren. Zo kijken zij of het nodig is om een verhuislift te huren voor het verplaatsen van grote stukken zoals witgoed. Vervolgens zorgen zij op de dag van de verhuizing zelf voor de benodigde parkeerontheffingen en andere speciale maatregelen. Tot slot informeren zij u met plezier over de opties voor een verhuisverzekering voor particulieren. U hoeft zich nergens meer druk om te maken en kan ervan uitgaan dat alles goed verloopt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Top

Enter your keyword